Tall Fashion is dé plek voor de lange dames onder ons. Op deze plek shop je kleding voor lange vrouwen en grote maat schoenen. Hier worden de leukste items van verschillende webshops verzameld op één plek zodat jij makkelijk alle mode voor lange vrouwen in één keer kunt vinden.

Mijn naam is Anne en ik ben de oprichtster van Tall Fashion. Zelf ben ik 1,85 lang en heb schoenmaat 43. Ik heb altijd moeite gehad om leuke schoenen en kleding te vinden die mij goed passen. En van wat ik zo om mij heen hoor ben ik niet de enige lange dame met dit probleem. Gelukkig komen er steeds meer merken en winkels die meer aandacht besteden aan de lange dames onder ons. Maar als je al deze webshops af moet gaan ben je een eeuwigheid bezig. Dit kan makkelijker dacht ik! En zo is het idee van Tall Fashion ontstaan; één plek waar je alle leuke mode voor lange vrouwen kunt vinden.

Veel shopplezier!

Liefs,

Anne