Nieuw: Tall Fashion

NEW. NEW. NEW. Vers van de pers. Welkom op Tallfashion.nl! Dé plek voor de lange dames onder ons. Op deze website shop je grote maat schoenen en kleding voor lange vrouwen. Hier worden de leukste items van verschillende webshops verzameld zodat jij makkelijk alle mode voor lange vrouwen op één plek kunt vinden.

Deze website is opgericht omdat ik een lange tijd problemen had met het vinden van de juiste kleding en schoenen. Zelf ben ik 1.83m lang en heb ik schoenmaat 43. Een bezoek aan een normale schoenenwinkel resulteerde altijd in één grote teleurstelling en het vinden van kleding die perfect zat was als het zoeken naar een speld in een hooiberg. Vaak ging ik dan toch maar naar huis met een broek waarvan de pijpen net iets te kort waren of een trui waarvan ik hoopte dat hij niet nog korter zou worden in de was…komt dit jou bekend voor? Dan zit je bij Tall Fashion goed! Steeds meer merken en modeketens ontwikkelen een Tall collectie. Ook verschillende schoenenmerken breiden hun collectie uit met grotere schoenmaten. Helaas kan het nog wel een hele zoektocht zijn om (online) deze kleding of schoenen te vinden, daar wil ik jou graag bij helpen. Op Tall Fashion verzamel ik alle leuke kleding voor lange dames en grote schoenmaten op één plek. Hierdoor hoef je niet heel het internet af te struinen naar leuke kleding of schoenen. Makkelijk toch? Zo wordt shoppen pas leuk!

Veel shopplezier.

Liefs,

Anne

p.s. Ik ben benieuwd wat je van de website vindt! Heb je tips, vragen of opmerkingen? Je kunt mij bereiken via info@tallfashion.nl