Bij het ontwerpen en samenstellen van deze site is de grootst mogelijke zorgvuldigheid betracht. Alle informatie is onder voorbehoud van prijswijzigingen en typefouten. Tall Fashion accepteert geen enkele aansprakelijkheid voor schade ontstaan door het gebruik van, of door informatie aangeboden door, of door onvolledigheid op welke manier dan ook.

Op deze site wordt er doorverwezen naar andere websites. Tall Fashion is niet aansprakelijk voor de inhoud van die sites en/of de wijze waarop die sites omgaan met jouw (persoons)gegevens.

Zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Tall Fashion is het de gebruiker van deze site niet toegestaan de illustraties die op deze site worden aangeboden te verveelvoudigen of openbaar te maken. Voor gebruik dien je schriftelijk toestemming te hebben van Tall Fashion. Dit kan je aanvragen door middel van het sturen van een e-mail naar info@tallfashion.nl

Mocht je problemen ondervinden op deze site, laat ons dit dan weten door het sturen van een e-mail naar info@tallfashion.nl. Er wordt dan alles aan gedaan om het probleem zo snel mogelijk op te lossen.